Hej bloggen

Vet inte riktigt varför jag skriver ett inlägg. Har inte gjort det på ett bra tag. Kommer förmodligen inte heller göra det igen på ett bra tag.
Ibland blir jag bara så full av känslor så jag vet inte vad jag ska göra av allt. Vet inte riktigt vart jag ska börja nysta upp allting heller. Kanske ska börja med att det är så mycket som ska ordnas inför bal och student så jag kan inte låta bli att bli så fruktansvärt ledsen över att båda mina föräldrar inte kommer kunna vara med och dela det med mig. Ska se till att få dela det med den sidan av släkten som jag nästan aldrig träffar längre i alla fall, men även om jag blir glad av att träffa dom, gör det rätt ont också av olika anledningar.. Eller att jag inte riktigt vet längre vilka jag kan räkna med.. allt är så förändrat och jag vill bara ta med mig min egna lilla familj och dra nånstans och börja om.. Eller att jag har tagit tag i att äntligen skaffa mig en tatuering, mamma är med i den och så står det isä också, så nu är han alltid med mig, eller? Vill skaffa fler tatueringar. Är sugen på att skriva "star" litet på handleden och sen ha massa stjärnor som slingrar sig runt.. För jag vill att mina tatueringar ska betyda nåt, och den jag har skaffat betyder så mycket på så många olika nivåer.
Vilket roligt inlägg.
Fast ingen vet att jag har uppdaterat nu ändå, så ingen läser nog. Och om det nu skulle vara någon som mot förmodan gör det så kan jag förklara mig med att jag är lite full av saknad den där eftermiddagen..

RSS 2.0