Urtekram

Alltså. Jag måste rekommendera Urtekram. Det är det märket mitt balsam har. Nästa gång ska jag köpa schampo av det märket också (mitt nuvarande schampo, som också är ekologiskt är Loreal. Det luktar sämre, men annars är det inga fel på det egentligen). Håret känns otroligt mjukt och lent av det! Är så himla nöjd än så länge! Funderar på att testa fler av deras produkter. Lukten är ju inte den där typiska för sånna produkter, dom är ju gjorda på örter. På Lyko.se kostar dom flesta artiklar av det märket runt 50-lappen, vilket jag tycker är sjukt bra pris för att vara ekologiska.

Kolla in vetja:
http://www.urtekram.dk/

Ekologiskt

Nyduschad efter en kall och regnig promenad hem från stan. Hämtat arbetsschema och köpt äppelpajvin. Testade både ett nytt ekologiskt schampo och ett ekologiskt balsam. Måste ju säga att det luktade lite tjära typ. Trodde att balsamet skulle lukta godare, men det gjorde det inte mycket i alla fall. Nu verkar det dock inte som att det luktar lika mycket alls när håret börjar torka, sakta men säkert. Det är ju inte SÅ fasligt trevligt om håret fullkomligt stinker. Ska ha i silkesdroppar sen också. Det kanske förbättrar doften lite. Jag hoppas på att jag kan fortsätta använda det. Vill ju vara extra snäll mot mitt hår nu så att jag inte blir sugen på att klippa av det, som jag alltid blir när det börjar bli tillräckligt långt. Det kändes i alla fall väldigt fräscht. Dock har jag inte kunnat fortsätta använda tex ekologisk sminkborttagning som jag har testat. Å andra sidan kanske det är en övergångsfas som jag helt enkelt inte orkade "genomlida". Tror att det var jojobaoljan som inte gick ihop med mitt fejs. Tror att det var det i schampot. Hoppas på att det funkar i hårbottnen.  

Nu ska jag slå på Familjen Adams. Den gamla versionen. Mysigt. Kanske äta något också. Efter tio får jag träffa min fina som slutar jobbet då. Vi ska utifrån mitt schema försöka komma fram till huruvida vi kommer att kunna spendera mycket tid tillsammans i sommar eller inte. Mitt schema hoppar hej vilt mellan förmiddag- och kvällsjobb, medan han ju har veckovis. Ska försöka komma fram till hur jag ska pussla ihop det så att lillvovven inte behöver vara hemma för länge själv något också. Det ska i alla fall bli kul att jobba med dom gulliga tanterna och gubbarna igen! 


 

RSS 2.0